O dimineata aparte

Uneori mi se întâmplă sa nu aud ceasul/telefonul când suna de dimineață și ma trezesc, la un moment dat, asa benevol zicând ba, da’ parca am dormit cam mult și când ma uit la ceas imi dau seama ca la ora aia ar trebuit sa fiu deja îmbrăcat.

Culmea este ca toate chestiile pe care le făceam intr-o dimineata normala in 30 de minute (dus, spalat pe dinti, gasit haine, calcat, mâncat), acum le-am  facut in, sa zicem, 10, hai maxim 15 minute.

Azi , fiind si asa foarte grabit, s-a intamplat sa-mi sune la usa o doamna trecuta de prima tinerete. Cica ei ii ploua in baie. Asa si? Eu de abia m-am trezit… Din discutie in discutie o intreb dar la ce etaj stati? si vine si raspunsul la parter. Daca eu stau la 2 si dansa la parter, eu nici nu am dat drumu la apa in baie, ce sanse sunt ca eu sa-i provoc respectiva inundatie… A inteles, si-a cerut scuze si a plecat.

Ar fi fost frumos ca totul sa se fi terminat aici. Dar nu. Cand am ajuns in parcare, mi-am dat seama ca nu pot sa plec cu masina, pentru ca un nene cu numar de Dambovita, m-a blocat. Numai era timp sa mai stau dupa el. Am plecat la metrou si am ajuns, fara intarziere, la serviciu. Iar acum, beau cafeaua si zambesc la cele intamplate.

Sa aveti o zi buna!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
 •  
 •  
 •  
 •  
Ultimele comentarii
 1. meetoo
 2. tykryt
 3. Alexandra
 4. roxana
 5. Andra
 6. Andra
 7. tykryt
 8. vasiauvi
 9. tykryt

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.