Festival pentru promovarea Cetății Poenari

Weekendul acesta merg la Pro Istoria Fest, un festival care va avea loc la baza Cetății Poenari, Argeș. Festivalul este organizat pentru promovarea zonei, toți banii venind dintr-un proiect finanțat din fonduri europene, intitulat „Sistem si prietenii  – cetatea Poenari, respect pentru trecut”.

Conform organizatorilor, festivalul va debuta sâmbătă, 1 octombrie, la orele 10:00, cu un program de inspirație medievala, care va cuprinde parade ale luptătorilor medievali, demonstrații de lupte, concursuri de tras cu arcul, parade de domnițe și demonstrații de dans medieval, ateliere de păpuși, spectacole de teatru de păpuși. Sâmbătă și duminică vor fi concerte de muzică populară, de muzică rock, pop și dance. Vor urca pe scenă: Holograf, Sistem, Vunk, Depp Central, Petrică Mâțu Stoian și mulți alții. Programul detaliat aici.

Organizatorul evenimentului este liderul trupei Sistem – Zoli Toth, care declară că ”Prin conceptul Pro Istoria Fest invităm publicul să rememoreze vremuri glorioase, de mult apuse, dar să se și bucure de valorile prezentului, aducând în spații istorice consacrate artiști și muzicieni de ținută.”

Mă întorc cu impresii și poze!

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.