Salutari celei/celui care mi-a dat bara jos

Când parchez maşina am grija sa o fac cât mai bine, ca sa nu stânjenesc circulaţia altor autovehicule.

Azi de dimineaţă am făcut tot la fel. Am parcat maşina pe strada unde era vechiul sediu al politiei, in Curtea de Argeş (îmi scapă numele străzii). Am avut grija ca dacă pe străduţa va trece un tir, acesta sa aibă loc chiar sa întoarcă.

Dar ghinion! Când m-am întors la maşină, nu am mai văzut bara din spate a maşinii. Era sub maşină! Cineva a trecut pe lângă maşină, a dat înapoi şi (din greşeală sau nu) mi-a prins bara spate şi a reuşit sa o pună la pământ. Toata bara era jos. Priveliştea oferita nu era foarte plăcută!

In cazul in care isi face griji pentru mine, îl(o) asigur ca am Casco şi ca am reuşit sa pun bara la loc. Dar pentru zgârieturile pe care mi le-a lăsat trebuie sa ma duc pana la firma de Casco şi pana la service. Daca i  se va întâmpla ceva asemănător, îmi va înţelege sentimentele. Si ii mai spun ca regulile de circulaţie, dar si cele ale bunului simt, spun ca atunci când greşeşti în felul asta nu e frumos sa fugi. Daca se grăbea, putea sa lase un bilet cu numărul de telefon.

In rest strangeri de mana şi şuturi în fund!

Comentarii (5)

 1. ironiquelife

  13 iulie 2009
 2. tykryt

  16 iulie 2009
 3. Alexandra

  17 iulie 2009
 4. belinda

  16 aprilie 2010
 5. belinda

  16 aprilie 2010

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.