Made in Romania

Cred ca orice om cu capul pe umeri își pune anumite întrebări când ajunge în România, pe aeroportul Otopeni, și i se întâmpla astea:

– se anunță ca dacă parchezi mașina in parcare aeroportului, care este cu plata, trebuie sa plătești. Deci ca nu cumva sa pleci și sa nu plătești. Acum, pe bune, nu au cum sa anunțe asa ceva în tot aeroportul, mi se pare jalnic, parca am fi ultima țară din Europa și pur și simplu iți vine sa roșești în obraji de rușine.

– se duce sa cumpere bilet, iar femeia care este plătită sa vândă bilete spune: „dar nu am sa va dau rest. de ce veniți cu bani asa mari la mine?” (erau 50ron), apoi se duce sa schimbe banii la magazinul Billa din aeroport și persoana care este plătită sa primească banii și sa dea rest și probabil mai primește salariu și sa fie amabila cu clientii, raspunde: „daca as avea poate ca ti-as schimba, dar nu am”. Ceea ce răspunde omul cu capul pe umeri nu conteaza. Deci „Welcome to Romania”.

– pana la urma trebuie sa schimbe banii, asa ca omul nostru, cel cu ” capul pe umeri” cauta alt loc. Se duce la o cafenea. Acolo i se raspunde:”cum sa nu. Daca am cu cea mai mare placere” si din fericire chiar a avut. Persoana asta ce o fi avut de a vorbit asa frumos? Poate ca nu a fost infectata cu nesimțire made in Romania.

In perioada 1-28 februarie se desfășoară pe blog un concurs al cărui premiu este un memory stick Corsair cu capacitate de 4 gb, castigatorul va fi persoana care va avea cele mai multe comentarii in luna februarie. Poți lăsa un comentariu folosind formularul de mai jos.
Dacă ți-a plăcut aceasta postare te poți abona la newsletter prin e-mail sau la feed-ul RSS.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
 •  
 •  
 •  
 •  
Tags:
Ultimele comentarii
 1. tugovanka
 2. vladxss
 3. andrey10
 4. tugovanka
 5. tykryt
 6. andrey10
 7. ironiquelife
 8. andrey10
 9. ironiquelife
 10. andrey10

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.