Fusăi la Zilele Valcii

Zilele Vâlcii, ci nu Valcei, este un fel de bâlci ori un festival al berii, sau câte puţin din fiecare. Romanului când ii creezi un eveniment de genul asta trebuie sa ii aduci tiribombe, maşinuţe sau aparat dinala de dat cu pumnu! Pentru ca trebuie sa se suie în tiribomba ca sa-şi simtă adrenalina, sa chiuie, sa tipe şi sa se dea jos ameţit, iar apoi sa declare ca nu se mai da niciodată în viata în porcăria respectiva, ceea ce o sa se întâmple doar pana data viitoare – sau mai exista cazuri când declara cât de tare a fost cu toate ca era sa facă pe el de frica.  Si sa nu uitam de manele! O astfel de manifestare nu poate exista fără manele sau formaţia Voltaj. Prima data se gândesc ce manelisti vor aduce, când pot sa vina şi apoi în funcţie de programul starurilor se stabileşte ziua bâlciului.

La Zilele Vâlcii mi-a plăcut faptul ca erau meşteri populari veniţi din toata ţara ca sa îşi expună creaţiile şi erau şi oameni care le admirau sau le cumpărau. Deci încă mai exista oameni care duc tradiţiile mai departe, dar exista şi cei care ii apreciază.

Ce am mai vazut? Teatru de păpuşi – care a fost destul de funny. Un tenor, care părea tras de cojones, a încercat sa ii facă putina concurenta lui Adi de la Vâlcea, care cântă la 500 de metri mai încolo. Cine a avut succes? In fata teatrului Ariel, unde cântă tenorul erau 100 de oameni, iar la Adi de la Vâlcea – câteva mii.

P.S. Poze o sa pun când o sa le scoata Patricia de la developat 🙂 sau când voi găsi un cablu de date. Am observat ca numai cardurile de la aparatele Sony sunt mai mici decât cardurile SD obişnuite (si nu sunt microSD). De ce? Nu-mi explic! Poate ca de aceea Canon şi Nikon rulez!

Îmi amintesc cand un prieten vrea sa-si ia un aparat foto, si se gandea sa-si ia Sony sau Nikon, pentru ca asa vazuse ca are lumea  din jurul lui (eu eram cel cu Nikon). Ma asteptam sa ma intrebe inainte sa-si-l achizitioneze, dar n-a facut asa. L-am vazut dintr-o data cu un aparat Sony. L-am intrebat de ce a ales Sony si mi-a zis: frate, Sony e super firma. Da, Sony e firma, dar firme de aparate foto sunt Canon si Nikon!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.