Weekend la mare

Am plecat sâmbătă de dimineaţă din Bucureşti, la ora 5. Vream ca cel târziu la 8 sa fim pe plaja. Surpriza! Traficul, pe autostrada era foarte aglomerat, iar spre Cernavodă s-a blocat total. Motivul? O serie de accidente uşoare. Astfel ca am ajuns in Venus la ora 12! Deci am făcut 7 ore. Cei care au plecat mai târziu din Bucureşti au făcut mai puţin pentru ca traficul deja se descongestionase.

Ieri la întoarcere, am zis sa plecam cât mai târziu, ca se evitam aglomeraţia, dar nu am rezolvat mare lucru, tot am făcut patru ore jumate şi mulţi nervi din cauza celor cu jeep-uri, care au pretenţia sa de dai de pe banda a doua la primul flash dat de ei. Un idiot cu jeep (îmi pare rău ca nu i-am luat numărul) mi-a dat 7-8 flashuri, cu toate ca putea sa observe ca pe prima banda era un tir si nu puteam sa ma bag. Dar ce pretenţii sa ai? Inteligenta lui in trafic era subunitara!

Impresii despre litoralul romanesc in 2009:

-litoralul pare mai curat (cel puţin în locurile pe unde-am umblat: Venus-Saturn şi Neptun-Olimp), apa este curata, însă plaja – mai puţin.
-hotelurile sunt full în weekend. In Saturn n-am găsit nicio camera, iar în Venus cu chiu cu vai am găsit una.
-pe unde am umblat nu am văzut foarte mulţi cocalari/manelari, ca-n anii trecuţi. Cineva-mi spunea ca acum ei prefera partea de nord a Greciei si Bulgaria, iar în România se mai duc doar în Mamaia şi Costineşti.
-este prima data de când ma duc la mare şi nu ma arde soarele. De vina este crema cu FPS 25, dar şi soarele parca este mai „amabil” în comparaţie cu anii trecuţi.
-sunt fete care vin cu doua rochii la plaja! Una pentru dus şi a doua pentru întors. Maria mi-a dat voie sa scriu despre lucru asta ;)!
-am ajuns din nou la concluzia ca Neptunul este cea mai cocheta staţiune de la Marea Neagra. Locul meu favorit, din Neptun, este terasa Antik.
-Liberty Parade? Foarte frumoasa atmosfera! Nu mi-au plăcut Planet Funk (de fapt nu mi-au placut niciodata)! Vali Barbulescu a fost la înălţime. La fel de mult mi-au plăcut şi Dj Optik (cred ca este cel mai tare dj din RO) şi Ferry Corsten. Cei care vin de ani de zile la Liberty Parade spun ca ediţia 2009 a fost cea mai slaba. Mie mi s-a părut ok.

Comentarii (3)

  1. roxana

    21 iulie 2009
  2. tykryt

    21 iulie 2009
  3. ionut

    22 iulie 2009

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.