Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/tykryt/public_html/dragosu.ro/wp-content/themes/simpleton/functions.php on line 73
Eroii nu mor niciodata (2010)

Eroii nu mor niciodata (2010)


Azi se implinesc 20 de ani de la ceea ce ar fi trebuit sa fie momentul in care viata romanilor ar fi trebuit sa se intoarca cu 360 de grade spre bine. Pana acum nu s-a intamplat lucrul acesta decat pentru cativa dintre noi. Eroii acelor zile de decembrie 1989 nu trebuie sa fie uitati niciodata. Cei care si-au dat viata in acele zile au facut-o pentru ca viata noastra a tuturor sa fie mai roz, sa nu mai fie cenusie, sa putem avea un viitor.

Azi in mai toate orasele tarii sunt omegiati eroii revolutiei din 1989. Si noi putem sa aprindem o lumanare pentru eroii revolutieidin 1989. Sa le multumim pentru libertatea in care ne lafaim in aceste momente si sa ii admiram pentru curajul de care au dat dovada in acele zile.

In Bucuresti se celebreaza prin marsul Eroii nu mor niciodata , luni, 21 decembrie, ora 17.00, pornind de la fantana de la Universitate.
In Pitesti se celebreaza in Piata Vasile Milea, azi la ora 18.00

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
Tags:
Ultimele comentarii
  1. BLU
  2. nitzu

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *