Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/tykryt/public_html/dragosu.ro/wp-content/themes/simpleton/functions.php on line 73
Amenajare baie – duș walk-in

Amenajare baie – duș walk-in

Înainte să ne cumpărăm casa am văzut la un hotel un duș de genul walk in. Mi-a plăcut atât de mult încât atunci când s-a pus problema amenajării celor două băi am decis ca într-o baie să amenajăm acest gen de duș simplu și fără prea multe bătăi de cap.

Constructorul ne-a amenajat dușul așa cum ne-am dorit noi, urmând ca apoi să cumpărăm paravanul. Am tot amânat achiziția paravanului deoarece nu ni s-a părut o urgență, având în cealaltă baie o cadă. În fine, și paravanul dorit de noi costa undeva la 3000 lei, astfel încât au trecut 3 ani și am stat fără paravan. De curând ne-am achiziționat un paravan care a costat 500 lei și chiar suntem mulțumiți de el. Trebuie spălat o dată pe săptămână din cauza depunerilor de calcar inestetice. Am cumpărat și o soluție cu care se dă pe paravan împotriva depunerilor de calcar, dar nu cred că este foarte eficientă.

Sincer pentru mine este mult mai relaxant acest gen de duș spre deosebire de cadă, unde trebuie să ai mereu grijă să nu stropești cu apă gresia.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
Tags:,

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *