Cum a fost la concertul lui Andre Rieu

Vineri, 5 iunie, am fost la concertul Andre Rieu din Piata Constitutiei. A fost primul concert al lui Rieu si al orchestrei sale, Johann Strauss, pe plaiuri românești.

Cum a fost?

Super. De la început și până la sfârșitul spectacolului totul a fost super. Andre Rieu a menținut un dialog continuu cu publicul spectator. A fost puțin enervant faptul că a avut traducător, dar poate pe alții i-a ajutat. Oricum se râdea direct la glumele lui spuse în engleză.

Chiar dacă inițial a creat impresia că nu ar vrea să rămână la bis, Andre Rieu a fost fascinat și el de publicul bucureștean și ținut un concert de aproximativ 3 ore.

Spectacol

Intrarea maestrului Gheorghe Zanfir a emoționat publicul spectator și ne-a făcut să fim conștienți că avem și noi reprezenanți de seama pe scena marilor artiști ai lumii.

Poate că fără intrările maestrului Zanfir în cadrul show-ului lui Rieu spectatorii nu ar fi plecat la fel de încântați spre casele lor. Pun pariu că dacă show-ul mai ținea 3 ore niciun spectator nu pleca.

Pentru concertele de la București din trupa lui Andre Rieu nu lipsesc solistele Mirusia Louwerse și Carmen Monarcha.

Organizare

Spectacolul a început la ora 20.30 fix, nemțește. Noi am ajuns în Piața Constituției la 19.30 (nevastă-mea suferă cu punctualitatea), nu a fost deloc aglomerat, am stat la coadă la băuturi timp de 15 minute și apoi am avut destul timp la dispozitie să ne căutăm locurile scrise pe bilete.

Erau niște băieți și fete care te ajutau în cazul în care nu te descurcai, dar totul era simplu pentru că numele sectoarelor erau scrise la vedere, iar spațiul dintre sectoare era destul de mare, special amenajat în cazul în care spectatorii doresc să valseze.

Video Concert Andre Rieu – București – Piața Constituției

A început #andrerieu #concert

Posted by Dragoș Ungureanu on Friday, June 5, 2015

Concertul Andre Rieu de vineri a fost super. Joi mergem din nou.

Posted by Dragoș Ungureanu on Sunday, June 7, 2015

Fotografii de la Concertul Andre Rieu

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.