Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/tykryt/public_html/dragosu.ro/wp-content/themes/simpleton/functions.php on line 73
Protest bio în București

Protest bio în București

Un bucureștean și-a făcut grădină de zarzavaturi pe Bulevardul Regina Elisabeta în semn de protest față de întârzierea lucrărilor de reparații la trotuarele din centrul Bucureștiului. Autoritățile îi dau dreptate și spun că protestatarul este îndreptățit să fie nemulțumit, iar constructorul va fi amendat. Oare?

Oricum, inițiatorul protestului, Cătălin Berenghi, merită tot respectul nostru.
protest-bio (15)

protest-bio (14)

protest-bio (13)

protest-bio (11)

 

Sunt nemultumit pentru ca Primaria Capitalei si Administratia Strazilor isi bat joc de noi. Au decopertat acum o luna si jumatate pe trotuarul acesta, pe partea celalata acum 2 luni jumatate si vor termina de aranjat asta cine stie, peste vreo 2-3 luni. Pana atunci am timp sa se coaca porumbul, rosiile sunt in parg. Am pus si menta. Isi bat joc de noi, trebuie sa luam masuri. Atitudine civica”, a declarat Catalin Berenghi pentru Digi24.ro.

protest-bio (9)

protest-bio (8)

protest-bio (7)

protest-bio (4)

Acum doi ani, Cătălin Berenghi a plantat flori şi copăcei într-un şanţ rămas după lucrări de reparaţii la o ţeavă, tot pe bulevardul Regina Elisabeta. A fost amendat, dar a contestat sancţiunile în instanţă şi a câştigat. La o zi după protestul său, şoseaua a fost reparată.

protest-bio (2)

protest-bio (1)

Sursa foto: Facebook

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
Ultimele comentarii

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *