Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/tykryt/public_html/dragosu.ro/wp-content/themes/simpleton/functions.php on line 73
Cum transferi fisiere catre ebook reader-ul Kindle?

Cum transferi fisiere catre ebook reader-ul Kindle?

Atunci când transferi fișiere către ebook-ul Kindle prin intermediul cablului de date este posibil să distrugi, cu timpul, bateria. Așa că cea mai bună soluție este să trimiți fișiere prin intermediul e-mailului. Ok, dar la ce adresă? Acest lucru îl vom vedea chiar mai jos.

În momentul creării contului de la Amazon ți se cere o adresă de email. Să presupunem că ai următorul mail adresademail@gmail.com.

Transmiterea unui fișier pe ebook

Atunci când vreți să transferați documente pe Kindle trebuie să utilizați această adresă sub forma: adresademail@kindle.com. Atașezi documentul și aștepți un e-mail de confirmare.

Convertirea unui document pentru Kindle

În cazul în care fișierul nu este într-un format Kindle (mobi, azw) poți să trimiți fișierul pentru convertire către adresa adresademail@free.kindle.com cu subiectul Convert, doar cu atașament, fără alte cuvinte în conținut.

Dacă ai un document în .epub și vrei să ți-l convertească Kindle, îți faci speranțe deșarte. Kindle convertește decât doc, docx, pdf, bmp,jpeg, rtf, html și .txt.

Articole pe web

Articolele interesante pe care le găsesc pe net, mi le transfer pe Kindle cu ajutorul extensiei pentru Chrome, Push to Kindle.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
 •  
 •  
 •  
 •  
Ultimele comentarii
 1. tykryt
 2. tykryt
 3. Oana
 4. roberta
 5. Mihail Ciprian
 6. nelu
 7. Sebi
 8. adyesp
 9. cristina
 10. Adelin
 11. Diana
 12. marius
 13. Catalina
 14. Ed Eart
 15. adrian
 16. Vera
 17. Razvan
 18. Carmen Elena
 19. CharlesFug

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *