7 lucruri pentru care multe site-uri sunt nașpa

1. Cel mai deranjant lucru la un site îl reprezintă clipurile care se deschid singure. Sunt foarte enervante! Deosebit de enervante! Rar mă întorc pe un site care conține zgomote nedorite.

2. Newsletter-ele de la care nu te mai poți dezabona reprezintă și ele maximum în enervare virtuală. Fie îți oferă șansa să te dezabonezi și primești mailuri în continuare, fie o să primești mail-uri pe viață de la ei. Cei care fac chestia asta nu înțeleg că apelând la o asemenea practică au numai de pierdut. Nimeni n-o să citească respectivul conținut al mail-ului, toată lumea va fi disperată de un nou mail de la nesimțiții ăia.

3. Site-urile care conțin culori improprii cu activitatea desfășurată pe internet. Ca să fiu mai explicit, un site care se ocupă de vânzări n-ar trebui să aibe culori închise (maro, negru). Un site care se vrea sobru nu poate adopta rozul/galbenul ca și culoare predominantă.

4. Reclama este sufletul comerțului, dar și prea multe reclame pe un site strică. Încă mai sunt site-uri care au reclame care ocupă tot conținutul site-ului și nu găsești niciun buton de Close prin preajma.

5. Pe un site contează foarte mult ca butoanele de SEARCH și RSS să fie cât se poate de la vizibile. Mi s-a luat să orbecăi după butonul de Search pe site-uri cu conținut de calitate.

6. Site-urile care se aseamănă foarte mult între ele sunt de evitat. Imaginați-vă că obișnuiți să citiți doua site-uri de știri, iar la un moment dat unul dintre ele își schimbă tema și devine foarte asemănător cu celălalt! Eu spre exemplu am încercat să folosesc pentru blog teme rar întâlnite prin alte părți. Acum folosesc o temă care îmi dă posibilitatea să o fac cât se poate de unică!

7. Lipsa adresei de contact de pe site-uri. Degeaba ai conturi pe toate canalele social media, dacă pe site-ul tău nu se găsește o adresă de contact, un număr de telefon.

Comentarii (2)

  1. vasiauvi

    15 noiembrie 2010
  2. tykryt

    16 noiembrie 2010

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.