Mitică și Nașu, cianura fotbalului românesc

Am fost la meciul România-Uruguay și am stat la peluza 2, acolo unde jandarmii au intervenit pentru că suporterii au afișat un banner pe care scria FRF=RMGC. Mai aveau încă un banner pe care scria ACEEAȘI MIZERIE, dar intervenția celor de la BGS a fost promptă și nu au putut să afișeze.

A urmat intervenția în forță a jandarmilor, bruscarea suporterilor care nu avea de-a face cu grupul care a afișat respectivul banner și chiar lovirea oamenilor nevinovați. Cireașa de pe tort a fost reprezentată de gazele lacrimogene care ne-au fost oferite din abundență drept răsplată pentru banii plătiți pe bilet.Data viitoare am să mă gândesc de mai multe ori dacă mai merg la un meci al naționalei, mai ales că am așteptat 30 de minute la coadă pentru a intra pe stadion.

Actuala conducere a fotbalului românesc (Nașu și Mitică) nu face decât să înrăutățească atmosfera și așa tensionată din jurul echipei naționale, mai precis să-i înrăiască pe cei care îi contestă și să îndepărteze suporterii simpli de stadion.

Cei doi conducători ai fotbalului nu înțeleg că echipa națională de fotbal este a suporterilor, ci nu a lor și nu au niciun drept să asocieze echipa națională cu nume controversate ca Roșia Montană Gold Corporation (RMGC) sau alte companii controversate și contestate de noi, românii.

 

Comentarii (2)

  1. vasiauvi

    4 martie 2012
  2. tykryt

    5 martie 2012

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.