Este frustrant…

Da, este frustrant atunci cand dis de dimineaţă, ii vad la tv pe cei trei crai bucurosi nevoie mare ca au fost eliberati si ca „s-a făcut dreptate”. Initial am zis uite domne poate se face ceva, dar inca o data imi dau seama ca m-am inselat amarnic. Daca aseară eram sigur ca nu vor fi eliberaţi, azi de dimineaţă mi-am dat seama ca in Romania nu poti fi incatusat nici daca ai „enspe” mii de inregistrari care sa te condamne.

Noi romanii, ne dam seama ca acesti trei crai sunt de fapt  trei infractori. Unul dintre ei fiind cel caruia trebuie sa-i multumim pentru starea drumurilor din acest moment.

Si mai frustrant este ca societatea romaneasca a devenit impasibila la astfel de mismasuri si s-a obisnuit sa fie furata si mintita. Si poate ca de aceea se intampla atat de multe in tara noastra, pentru ca societate nu se lamenteaza deloc. Poate ca daca n-ar fi nicio scadere a salariilor, nu am avea parte de greve sau de miscari sindicale. Se merge pe premisa „daca mie imi merge bine, celuilalt de ce sa nu-i mearga la fel?”. Poate ca mie imi merge bine pentru ca muncesc cinstit, iar celuilalt ii merge bine pentru ca fura.

Maine promit sa nu ma mai uit la tv de dimineaţă 😉 , dar asta nu este o soluţie …

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.