Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/tykryt/public_html/dragosu.ro/wp-content/themes/simpleton/functions.php on line 73
Sa luam aminte de la gigei!

Sa luam aminte de la gigei!

Cu ceva timp in urma mi-a fost dat sa aud povestea unui mârlan, care se lauda in fata unui grup preponderat feminin, cum a reușit sa scape de amenda și de ridicarea mașinii, in nu știu ce oraș de bastina al acestuia. L-am ascultat cu oarecare luare aminte (do not do this) si mi-am amintit de alti prieteni care cu ani in urma se lăudau cu grozăviile prin care scăpau de amenzi sau fentau legea. Azi sunt oameni respectabili, nu ai zice ca au făcut asa ceva și probabil ca nu-si amintesc cu plăcere de acele „ilegalități”.
Dar sa revin la respectivul mârlan. Omul se lauda ca scăpase fără amenda, făcuse un mic troc, pentru el fiind mare realizare.
Apoi urmând firul discuției, a început sa vorbească despre alegeri, punând accentul pe faptul ca el nu merge la vot, pentru ca toți sunt niște hoți și el nu poate sa pună stampila pe un hot.
Sincer îmi este scârbă de toți acești gigei care reprezinta viitorul. Culmea e ca dacă ii cauți la CV sunt oameni cu doua facultăți, masterate si viitori doctori în diferite științe, dar la conștiință civica au rămas repetenți de prin clasele primare.

In cazul in care cineva realizează ca a participat la o asemenea discuție, poate considera ca povestea este fictiva!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
Ultimele comentarii
  1. Marius V
  2. SRA

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *