Pișcotăreala de la concertul Robbie Williams

Am cumpărat bilete la concertul Robbie Williams în primele 10 minute de când s-au pus în vânzare. Nu sunt mare fan, dar tipul e un showman și știu că un astfel de concert este de neratat în România.

Nu sunt genul care merg la concerte moca pentru că nu vreau să am pe lângă mine oameni care nu apreciază muzica sau care cred că pe scenă va urca Robbin Williams, ci nu Robbie.

În ultima perioadă am observat că se dau multe bilete cadou la concertul lui RW. Asta înseamnă că nu prea s-au vândut biletele în anumite sectoare. Din respect pentru pișcotăreala asta și pentru că marea guristă Delia cântă în deschiderea lui RW m-am gândit să îmi vând și eu biletul, dar până la urmă mi-am promis că e ultima dată când îmi cumpăr bilet printre primii. Mai bine aștept să văd cum se vând biletele și apoi mă arunc și eu. Mă mai deranjează că nu se știe ora la care începe concertul lui RW. Se știe doar că Delia intră pe scena la ora 18.00. Merci, D&D East Entertainment, eu pentru Delia am plătit biletul. Și nici nu m-aș duce la concert de la 18.00 și să stau ca boul pe caniculă, iar RW să urce pe scenă la ora 21.00.

Și totuși, până la urmă, la concertul lui Robbie Williams sunt așteptați peste 60.000 de spectatori, anunță principalul sponsor, Telekom.concert-robbie-williams

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.