BlackBerry Bold 9790, în premieră la Vodafone

Începând de astăzi, Vodafone aduce, în premiera, cel mai nou smartphone produs de Research In Motion, BlackBerry Bold 9790, care îmbină ecranul tactil, trackpad-ul optic și clasica tastatura QWERTY. Terminalul poate fi achizitionat la preturi ce pornesc de la 99 Euro (TVA inclus), atat de catre clientii companii, cat si de consumatorii individuali.

Noul smartphone, successor al telefonului de succes BlackBerry Bold 9780, functioneaza cu sistemul de operare BlackBerry 7, care ofera o experienta multimedia imbunatatita, precum și un control facil al documentelor.

Caracteristici BlackBerry Bold 9790 :

  • display-ul tactil de 2,45”, cu o rezoluție de 480 x 360 pixeli;
  • camera de 5MP cu flash, auto focus si detectare automata a fetei;
  • memoria interna de 8 GB a telefonului poate fi extinsa cu pana la 32 GB;
  • viteza de download suportata este de 7,2 Mbps.

Utilizatorii serviciilor business Vodafone pot achizitiona la preturi ce pornesc de la 99 Euro, alaturi de abonamentul Top Plus, in valoare de 85 Euro (fara TVA) pe luna. Impreuna cu optiunea BlackBerry Start, pachetul ofera e-mail, browsing si BlackBerry Messaging nelimitat. Utilizatorii business au la dispozitie o varietate de pachete tarifare, dintre care mentionam pachetul Avansat Roaming Plus, in valoare de 35 Euro (fara TVA), care impreuna cu optiunea BlackBerry Start aduce noul smartphone la un pret de 179 Euro. De asemenea, telefonul este disponibil la un pret de 259 Euro , in pachetul Esential Plus, in valoare de 13,5 Euro (fara TVA), alaturi de aceeasi optiune BlackBerry Start.

De asemenea, noul smartphone poate fi achizitionat si de catre clientii persoane fizice impreuna cu abonamentele Mega (Mega 8, 11, 17, 25, 45), la care se adauga extraoptiunea BlackBerry Start, in valoare de 7 Euro (TVA inclus), ce ofera trafic nelimitat pentru e-mail, browsing si BlackBerry Messenger. Cu planul tarifar Mega 90, terminalul poate fi achizitionat la pretul de 99 Euro.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.