Păreri despre Samsung Galaxy Grand Duos GT 9082

De cateva luni de zile folosesc telefonul dual sim Samsung Galaxy 9082. L-am achizitionat pentru ca aveam nevoie de un dual sim inteligent. Stiam ca o sa-l folosesc pentru internet si pentru a vorbi. In rest nu l-am folosit pentru jocuri si ma gandesc ca din cauza procesorului nu s-ar comporta foarte bine la multe dintre jocurile tari ale momentului.

Surprize neplacute mi-a creat de cateva ori cand am folosit Skype-ul. Mai precis mi s-a blocat/oprit si a trebuie sa scot bateria pentru a relua functionarea lui. Mi-am dat seama ca mi se bloca deoarece foloseam pe langa Skype si alte aplicatii. Samsung-Galaxy-Grand-GT-I9082-DUOS

Fiind un telefon de 5 inch imi creaza probleme de cand mi-am rupt mana pentru ca nu prea pot sa il folosesc cu o singura mana. Tot pentru ca era ”cam mare” mi-am luat si o casca bluetooth deoarece ma durea mana cand il tineam la ureche :).

Mi-a cazut o singura data din mana si se observa o mica fisura. De nota ca plasticul nu e de cea mai buna calitate.

Per ansamblu sunt multumit de el, dar daca aveti mai multe pretentii de la un telefon va recomand sa cautati un smartphone cu un procesor mai mare.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.