Oferta RCS&RDS la telefoane mobile în rate

Pe site-ul RCS&RDS am găsit o ofertă destul de interesantă pentru achiziționarea telefoanelor în rate. Pentru a putea beneficia de oferta la telefoane mobile trebuie sa fiti abonat la minim un serviciu fix (televiziune prin cablu sau prin satelit sau internet) de cel putin 6 luni si ai abonament achitat – beneficiezi de pana la 4 telefoane, dintre care maxim 2 din gama smartphone cu pret mai mare (culoarea albastru deschis ) sau la minim un serviciu fix (televiziune prin cablu sau prin satelit sau internet) de pana in 6 luni si ai abonament achitat – beneficiezi de pana la 2 telefoane , dintre care maxim 1 din categoria smartphone cu pret mai mare (culoarea albastru deschis) + abonament Digi Mobil.

Telefoanele sunt disponibile in 3/6/12 rate lunare și inițial se plătește un avans fix din totalul prețului telefonului. Prețurile sunt bune, mult mai bune decât în multe magazine online.

oferta-telefoane-mobile-in rate-rcs-rdsoferta-telefoane-mobile-in rate-rcs-rds2Aici se găsește și pdf-ul cu oferta completa.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
Ultimele comentarii

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.