Fascinatia romanilor pentru cadavre

De la moartea lui Ion Dolanescu, atunci cand oamenii faceau poze mortului in sicriu, remarcam o inclinare spre morbid a romanilor.

Acum dupa moartea Madalinei Manole si dupa deshumarea sotilor Ceausescu este clar: romanii sunt de-a dreptul fascinati de cadavre. Iar televiziunile nu au niciun interes sa le strice placerea romanilor, ci din contra le dau ceea ce le place: show in cimitir. S-a ajuns ca sa se dea in direct, in prime-time, introducerea in groapa a mortului. Cameramanii cocotati cu camerele HD pe locurile cele mai bune din cimitir pentru a trasmite cat mai bine, reporterii camuflati printre rudele care-si bocesc mortul, incearca sa ne aduca la curent cu ce e in sufletul familiei. Fuck you!!! La toti o sa ne vina randul sa suferim!

A respecta pe cineva, a admira pe cineva nu ne face demni sa ne holbam la groapa lui si sa nu lasam familia sa-si planga mortul.

Acum cu deshumarea asta a sotilor Ceausescu, nu stiu la ce se asteptau romanii.

Probabil ca unii se gandeau ca mai traieste si salveaza tara, pentru ca un recent studiu a aratat faptul ca 40% dintre romani o duceau mai bine inainte de 89. Romanii, insa nu realizeaza ca pe vremea aceea nu aveau parte de circul de azi de la tv. Iar intre mancare si otv, romanul alege circul de la tv, ca de bagat ceva in gura s-o gasi.

In timp ce scriam articolul am ascultat melodia aceasta, superba de altfel:

Sursa foto: Catavencu.ro

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.