Unele statii de metrou isi schimba numele

Acum câteva zile eram în zona Militari, Armata Poporului, aveam o întâlnire în zona si trebuia sa-i spun persoanei respective unde anume trebuie sa ne întâlnim …

Si așteptând momentul întâlnirii, ma gândeam de ce i-au zis, frate, ăștia acestei stații Armata Poporului? Suna asa aiurea … Probabil ca și armata merita sa fie o statie de metrou nu?, dar politia de ce nu are si ea o stație? pompierii? inginerii? … 😀 In plus, țin minte ca foarte mult timp i-am zis Apărătorii Patriei 😀 , pentru ca, nu-i asa?, nu-i mare diferența.

Acum uite stire:

Metrorex va schimba numele a zece statii, care nu mai au legatura cu locatia acestora, a informat compania de transport.  Astfel, vor schimbate numele statiilor: Semanatoarea, Armata Poporului, Industriilor, Timpuri Noi, Aparatorii Patriei, IMGB, Depoul IMGB, Laromet, Linia de Centura si Policolor, informeaza ziare.com.

Cei de la Metrorex așteaptă sugestii si propuneri din partea bucureștenilor la adresa contact@metrorex.ro, cu privire la noile denumiri, în următoarele zece zile.

As propune ca Apărătorii Patriei sa se numească Vânzătorii Patriei, Semănătoarea sa se numească IDM Club (in afara de cămine studențești și instituții de cercetare numai este nimic în zona), Armata Poporului sa își ia numele de Cora Lujerului sau statia unde s-a răsturnat carul cu prosti, Industriilor sa poarte numele unui reprezentant de seama al metroului romanesc sau chiar european ( na! doar suntem in UE ), oricare ar fi el, Timpuri noi sa preia numele Ce frumos era o data, si exemplele ar putea continua.

Astept cu mare interes numele noilor stații de metrou si poate cu ocazia asta schimba si vocea duduii care anunta pe ce parte este peronul, pentru ca cei care iubesc traficul cu metroul sa evite monotonia 😀 .

Comentarii (3)

  1. MihaiL-Bogdan NITU

    26 martie 2009
  2. tykryt

    26 martie 2009
  3. ironiquelife

    26 martie 2009

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.