Mai are cineva incredere in Lucescu junior?

Dupa ce ne tine din umilinta in umilinta cu echipa nationala de fotbal, Razvan Lucescu vine si spune ca aria de selectie pentru echipa este foarte restransa. Daca asta ar fi fost declaratia unui antrenor strain de fotbalul  romanesc nu ar fi strigator la cer, dar Razvan Lucescu a antrenat pana acum numai in Romania, asa ca atunci cand a semnat contractul de numire la echipa a stiut ce marfa are.

Al doilea aspect care l-a facut acest Lucescu este faptul ca a schimbat echipamentul de joc al echipei nationale intr-unul rosu, la fel cum are si sponsorul principal, Ursus, culorile de baza .

Daca napolitanele Joe vor deveni sponsorul principal al nationalei, Razvan Lucescu ar comanda la Adidas echipament galben – violet. Galben pentru ca este culoarea din drapelul national, iar violet pentru ca este o culoare la moda. De cand ma uit la fotbal Romania joaca in galben, rare fiind meciurile in care au evoluat in echipament rosu. Si de fiecare data cand am jucat in rosu am fost invinsi, asa cum s-a intamplat aseara cu Israel. Nu este o chestie de superstitie, este numai o chestie de identitate. Nu multe echipe joaca in echipament galben. Romania, Suedia si parca Ucraina. Atat. Mult timp am fost mai buni decat cele doua echipe care se imbraca in galben. Deci domnule Lucescu, haideti sa nu asteptam ca Joe sa devina sponsorul principal al nationalei de fotbal si tocmai atunci sa reveniti la galben!

Comentarii (4)

 1. g

  4 martie 2010
 2. g

  4 martie 2010
 3. tykryt

  4 martie 2010
 4. muc cel mic

  5 martie 2010

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.