Despre urari zilnice si La multi ani

De ce trebuie sa facem o urare de genul  „sa avem o zi buna!”? Lasa cealalta persoana sa-ti ureze si ea la randul ei sa ai o zi buna sau mai stiu eu ce urare are pe limba in acel moment.

De ce trebuie sa ii urezi cuiva „sa ai o zi usoara!”? Ii urezi sa stea degeaba si sa frece menta? Mai degraba ii urezi o zi buna !

Unii oameni obisnuiesc sa foloseasca urarea zilnica „Sa fii iubit(a)!”. Pfaaa… mor cand o aud. Pot sa fiu iubit sau nu chiar daca nu mi se adreseaza aceasta urare. In al doilea rand nu ma motiveaza si sensibilizeaza cu nimic. Daca urmeaza sa am o zi grea, chiar simt si apreciez cand mi se ureaza sa am o zi buna. Daca mi se ureaza sa fiu iubit chiar nu ma incanta cu nimic…

Nu suport urarile despre care am vorbit mai sus si in special mi s-a luat de urarile de zilele de nastere. Mi s-a luat sa le fac. De obicei zic La multi ani, ceva legat de sanatate si inca o urare strict legata de persoana respectiva. Atat. Nu ma apuc sa tin speech-uri care sa dureze minute bune. Scurt si la obiect!

Si pentru ca am inceput un an nou – va urez sa aveti un an cat mai bun, dar trebuie sa stiti ca numai voua va sta in putere sa il faceti mai bun decat 2009! La multi ani!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
Ultimele comentarii
  1. Alexandra
  2. nitzu
  3. SRA
  4. g
  5. SRA
  6. tykryt

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.