Radio RFI te trimite la Paris

RFI România ti-a pregatit toamna aceasta o surpriza. Mai precis un week-end prelungit în doi la Paris, în intervalul 26-29 noiembrie. Tot ce trebuie sa faci este sa asculti de luni pâna vineri RFI si sa fii atent la cuvântul cheie al zilei din perioada 19 octombrie – 13 noiembrie. Mai mult, poți cauta cuvântul cheie si intrând pe site-ul RFI, www.rfi.ro. Fiecare cuvânt gasit te aduce mai aproape de Orasul luminilor. Afla cuvântul cheie si înscrie-te la concursul RFI, Paris, je t’aime!

RFI România „subventioneaza” si escapada culturala pariziana, oferind un card de acces în muzeele capitalei franceze. „De la plimbările pe malul Senei, la cafenelele de pe străduțele cele mai pitorești pe care le-ai vazut vreodată, de la magazinele de lux de pe Champs Elysées, la parcurile amenajate la tot pasul, de la monumentele si clădirile de o frumusețe care te lasă fara grai, pâna la bucătăria franțuzească, Parisul este un oras de care te îndragostesti pe data si-ti doresti sa-l revezi cu fiecare ocazie”, spune Ina Dumitrache, Director Adjunct RFI.

RFI România este filiala postului public francez Radio France Internationale, radio de actualitati 24h/24h, care emite la Bucuresti din 1992. Formatul RFI România este unul generalist, cu transe importante consacrate actualitatii. Imi amintesc ca in perioada studentiei era singurul post de radio pe care il prindeam in caminul din Agronomie. Foarte frumoase acele vremuri!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.