Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/tykryt/public_html/dragosu.ro/wp-content/themes/simpleton/functions.php on line 73
Gura Humorului- oraş wireless

Gura Humorului- oraş wireless

Stațiunea turistică suceveană Gura Humorului este primul oraş din ţară cu acces gratuit la internet după ce primăria a montat o reţea proprie WLAN (wireless), investiţia fiind inaugurată la sfârşitul acestei săptămâni.

Echipamentul WI-FI a fost instalat pe clădirea primăriei, iar pe o distanţă de 500 de metri de jur împrejur este accesibil direct cu PDA, laptop, IP Phone, care au interfaţa wireless. De asemenea, permite conectarea cu echipamente de abonat (CPE) şi la distanţe de cinci kilometri fără vizibilitate directă şi până la 20 de kilometri cu vizibilitate directă. Sursa

Se pare ca unii primari știu ce trebuie făcut pentru atragerea turiștilor. Oricum e un  pas mic, dar un pas destul de important și inițiativa trebuie lăudata.

Am cautat si pe wiki dar nu am gasit suprafața exacta a orasului Gura Humorului, ca sa imi dau seama cati dintre locuitori ar avea acces gratuit la wireless.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
 •  
 •  
 •  
 •  
Ultimele comentarii
 1. tykryt
 2. Marius
 3. -yoyo-
 4. tykryt
 5. tugovanka
 6. cristina
 7. contele
 8. maria
 9. andrey10

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *