Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/tykryt/public_html/dragosu.ro/wp-content/themes/simpleton/functions.php on line 73
Imi place sa ma uit la seriale

Imi place sa ma uit la seriale

Îmi plac foarte mult serialele. De obicei, adun o parte din episoadele unui serial şi ma aşez confortabil în pat/fotoliu, împreuna cu bere/popcorn/alune/seminţe. Dupa primele trei episoade sunt deja fanul respectivului serial și trăiesc o data cu personajele din film.

Am văzut toate seriile Friends (zece la număr), Prison Break (patru serii și cred ca s-a terminat), The Big Bang Theory (doua serii pana în prezent), Scrubs (am văzut primele patru serii din cele 7 care s-au filmat pana în prezent), Roma (doua serii).

Am văzut o buna parte din Seinfeld, în perioada când era transmis pentru prima data la tv, la fel si cu Familia Bundy, Highlander sau Oz.

Sunt si anumite seriale la care am început sa ma uit, iar cu timpului am renunţat din diverse motive. Asa ca dupa ce am văzut primele doua serii din Prison Break, am început sa ma uit la Lost, dar am rămas pe undeva pe la sfârşitul primei serii, cu toate ca era captivant prin natura subiectului, nu am reușit sa-l vad pana la final si parca nu ma mai atrage.

Acum am început sa ma uit la The Soprano’s, care are sase sezoane. Deja am văzut primele 6 episoade şi devine interesant prin modul in care este relevata viata unui mafiot italian contemporan. Prin problemele cu care se confrunta, de la cele psihice la cele create de societate in general.

Sunt curios daca voi obisnuiti sa va uitati la seriale si daca da, la care? Pe cei care se uita la telenovele i-as ruga sa se abţină.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
 •  
 •  
 •  
 •  
Ultimele comentarii
 1. Alexandra
 2. MihaiL-Bogdan NITU
 3. cristina
 4. Alexandra
 5. tykryt
 6. tykryt
 7. Mihai
 8. Alexandra
 9. irina
 10. magazin online
 11. cosmin
 12. Radu
 13. Sepho

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *