Serial Casa del papel (Fabrica de bani)

Serialul Casa del papel (Fabrica de bani) este unul dintre cele mai captivante seriale pe care le-am vazut in ultimul timp. Parca de la Prison Break nu m-a mai prins un serial atat de tare.

Despre ce este vorba in serial?

Un tip pe numele de scena Profesorul racoleaza mai multi tipi si tipe pentru a da cea mai mare spargere din istorie. Si unde ar putea da aceasta spargere, decat nu la Monetaria statului. Pentru ca de acolo poti sa furi toti banii, dar poti sa mai si editezi cateva mii de milioane de euro. Dar vor reusi cei 8 infractori sa plece cu banii din Monetarie?

Unul dintre cele mai urmarite seriale de pe Netflix

Daca nu v-am oferit destule motive ca sa va uitati la Casa del papel, atunci trebuie sa stiti ca este cel mai urmarit serial intr-o limba diferita de engleza din istoria Netflix.

Hitul serialului

Pana si Enric Cantona s-a uitat la serialul asta. L-am auzit pe Eurosport recitand hoțul hitul serialui, Bella Ciao, o melodie italiana veche.

Urmează sezonul 3

Sezonul 2 a avut premiera in aprilie pe Netflix, iar de curand a fost anuntat faptul ca in 2019 apare sezonul 3. Cred ca cele doua sezoane de pana acum sunt de ajuns.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.