2012 – o porcarie de film

Sincer, nu ma asteptam sa fie un film extraordinar. Am mers sa-l vad pentru efectele speciale care il recomandau, dar chiar nu merita nici pentru efectele speciale.

Este un film mult prea lung, o lălăie aiurea, presedintele Americii este super erou – vezi domne ca el ramane si moare alaturi de popor (cand vreodata asa ceva?). Voua nu vi s-a luat de faptul ca lumea inseamna America si totul se invarte in jurul lor si ca istoria este scrisa prin deciziile luate la Casa Alba?

Filmul este plin cu reclame la produsele Sony – toata lumea din film se uita la tv Sony si foloseste Sony Vaio. Mai trebuiau sa arate la final ca numai Sony „a supravietuit” sfarsitului lumii…

Daca filmul ar fi fost mai scurt cu o ora sau dacă adormi o buna parte din film, asa cum a făcut Cătălina (sa nu zici ca nu am scris si despre tine!), as putea scrie de bine despre 2012, dar asa este doar un film foarte slab, un film de duzina, care impresioneaza doar prin faptul ca se crapa pamantul chiar un urma masinii in care se afla actorii principali si oricine poate observa suprapunerea planurilor. Daca vreti sa vedeti cum se crapa pamantul pe baza previziunilor mayasilor, uitati-va la 2012, daca nu – stati acasa pentru ca este doar un jeg de film.

Comentarii (3)

  1. Slash

    18 noiembrie 2009
  2. Handra

    19 noiembrie 2009
  3. g

    23 noiembrie 2009

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.