Pachet de filme (10)

Get Him to the Greek (2010) – dacă vreți să vă bateți joc de cineva trebuie să-i recomandați filmul ăsta ca fiind foarte bun. Eu nu vi-l recomand.

Everybody’s fine (2009) – îmi place foarte mult cum joacă Robert de Niro. Are farmecul lui de bunicuț înțelept care tace și merge mai departe. Un film care ne arată cum vom fi la bătrânețe sau cum am fost în tinerețe.

Pelham 123 (2009) – mă așteptam să fie mai slab, dar nu este deloc așa. Făcând abstracție de finalul filmului, pot spune că este un film bunicel. Travolta este genial, iar lui Denzel W. i se potrivește de minune locul de muncă de la metrou.

Harry Potter – Talismanele morții (2010) – nu pot să fac o comparație cu celelalte filme Harry Potter, pentru că nu le-am văzut, dar pot spune că Talismanele morții este destul de reușit și a reușit să mă sperie de câteva ori (nu că aș fi greu de speriat). Acum aștept și partea a doua care urmează să apară în vara lui 2011.
Kapitalism – rețeta noastră secretă (2010) – un documentar care arată trecerea de la comunism la capitalism. În documentar apar toți securiștii cu care încep topurile cu români bogați. Vă recomand să vă uitați la el. Anul acesta a fost și cel mai urmărit documentar din cinematografele mioritice.

„Pachet de filme” este o rubrică de pe dragosu.ro. Vezi și alte filme vizionate de mine>

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.