Impresii depsre proiectia de scurt metraje de la Pitesti

Ideea festivalului este foarte buna. Din păcate organizarea a lăsat puţin de dorit. Trei dintre scurt metrajele care rulau au fost întrerupte când începuseră sa fie pe placul celor prezenţi, si cat timp am stat, nu am mai fost difuzate. Nu prea este explicabila nici stângăcia organizatorilor, pentru ca scurt metrajele ajungeau pe proiector dintr-un laptop, care nu ar fi trebuit sa se blocheze la un filmuleţ de 10 minute.

Probabil ca scurt-metrajele de sâmbătă ar fi trebuit sa inceapa mai devreme, pentru ca nu a fost foarte multa lume prezenta in Piaţa Primăriei, probabil si pentru ca la ora 22 incepea meciul Franta-Romania.

In schimb, lumea nu prea este obişnuită cu astfel de manifestări si mereu o sa fie cineva care o sa zica ” ce am innebunit sa stau aici in picioare si sa ma uit ca idiotu la niste filme scurte „. Este mai placut in fata tv-ului cu berea-n mana.

DSCN5873 pitesti_festival_scurt_metraje_1 pitesti_festival_scurt_metraje_3 DSCN5866

pitesti_festival_scurt_metraje_5 pitesti_festival_scurt_metraje_6 pitesti_festival_scurt_metraje_7 pitesti_festival_scurt_metraj_8

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.