Televiziune online

Postul de televiziune online Sapte TV va putea fi accesat de astazi. Programele postului pot fi urmarite 24 de ore din 24. Obiectivul postului este de a oferi utilizatorilor de internet pachetul esential de informatii si divertisment adaptat difuzarii online.
Grila televiziunii contine 26 de emisiuni: stiri, talk-show-uri, filme documentare, filme de scurt metraj, divertisment, turism, moda, prezentare de carte, muzica si întâlniri cu obiceiurile, cultura si religia minoritatilor etnice din România. Sursa

Pentru a avea succes o televiziune on-line ar trebui sa fie vazuta, in primul rand, pe sticla sau plasma televizorului, iar apoi sa treaca si in mediul online. M-am uitat pe site-ul celor de la sapte.tv. Nicio sansa sa ma mai intorc. Nu ofera nimic in plus in comparatie cu o televiziune pentru care platesc abonamentul la upc. Este o televiziune banala, ce ofera stiri si filme.

Cred ca prin intermediul internetului ar putea emite televiziunile pay-per-view care ofera evenimente speciale (gen meciuri de box, fotbal). Eu as plati pentru a vedea meciul Real-Barcelona pe internet sau marile derby-uri din Italia. Stiu ca sunt si site-uri de genul Rojadirecta, dar mi s-a cam luat de frame-urile lor. As prefera sa-l vad HD, cu toate ca ar fi decalat cu cateva minute, dar fara frame-uri. Daca Boomtv ar fi pretins o taxa doar pentru vizionarea meciului RealMadrid-Barcelona, prin intermediul internetului, cred ca ar fi fost multi romani care ar fi platit pentru acest meci.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.