Toate meciurile din Liga 1 pot fi vizionate la Dolce Sport

Din 11 iulie 2015, canalele Dolce Sport vor difuza integral sezonul 2015-2016 al campionatului intern de fotbal, se arată într-un comunicat al Telekom. Pe lîngă Dolce Sport, partidele din Liga 1 vor putea fi urmărite și pe cele două posturi care au transmis în sezonul trecut toate partidele dintr-o etapă, DigiSport și LookTV.

În plus față de toate meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii, clienții Telekom TV se bucură de conținut sportiv unic: toate marile competiții internaționale de fotbal -EURO 2016, UEFA Champions League, UEFA Europa League, campionatele Angliei si Germaniei. Dolce Sport transmite în exclusivitate nu doar fotbal, ci și o mare varietate de discipline sportive, precum Formula 1, NBA, Campionatele Mondiale de handbal, Turneul celor 6 Naţiuni, mari turnee de tenis, WRC sau importante gale de box.

Telekom – sponsorul naționalei de fotbal.

Ediţia 2015-2016 a Ligii I este prima din istoria fotbalului românesc care se va desfăşura în sistem play-off/play-out. Din sezonul 2015-2016 în Liga I vor evolua 14 echipe într-o nouă formulă de desfaşurare, sezon regulat şi play-off (între echipele de pe locurile 1-6)/play-out (între echipele de pe locurile 7-14).

Pe lîngă Dolce Sport, partidele din Liga 1 vor putea fi urmărite și pe cele două posturi care au transmis în sezonul trecut toate partidele dintr-o etapă, DigiSport și LookTV.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.