Despre femeile care fumeaza la volan

Ma enervează femeile care fumează la volan.

Frate … le vad cum nu sunt în stare sa tina volanu’ bine-n brate, ca își și aprind o țigare din aia subție și se apuca de pipat. Pur și simplu ele uita ca mai au nevoie de o mana pentru schimbătorul de viteze și de alta pentru volan, dar își aprind țigara …cigarette-car1

Nici nu as fi deschis acest subiect dacă acum câteva luni o duduie cu un bolid Tico era sa dea peste mine chiar în apropierea trecerii de pietoni, iar alta domnișoara/doamna (habar n-am ce era), din cauza fumului produs de țigară, nu a mai văzut în oglinda retrovizoare și a dat sa intre pe banda mea. Bineînțeles ca nu și-a dat seama de ce o claxonez și tot ea a început sa ma înjure 😀 . Văzând-i țigara din mana am apăsat ușor pe accelerație și am mers mai departe cu zâmbetul pe buze.

Si legat de femeile fumacioase, țin minte ca anu trecut, la mine-n cartier, la semafor ajunge un superb Porsche 911 de Constanta, în el erau doua blonde. Semaforul fiind pe roșu cele doua au avut timp sa-și facă de cap. Adica? Una dintre ele, mai blonda fiind, scoate foarte tacticos scrumiera pe geam și o scutura chiar  în intersecție. In următoarea secunda se face verde și Porsche-ul pleacă în tromba, lăsând în urma mizerie și fum.

P.S. Chiar nu sunt misogin 😀 .

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
 •  
 •  
 •  
 •  
Ultimele comentarii
 1. Marius
 2. PussyCatX
 3. tykryt
 4. Alexandra
 5. g
 6. Alexandra
 7. MihaiL-Bogdan NITU
 8. Alexandra
 9. Danny
 10. Danny
 11. Alexandra
 12. tygrra
 13. tykryt
 14. ironiquelife
 15. zamolxis
 16. Alexandra
 17. o soferita

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.