De ce m-a enervat organizarea de la concertul Robbie Williams?

Am ajuns la concertul Robbie Williams la ora 19.30. Am intrat destul de repede la Normal Circle. Erau 33 de grade Celsius în momentul ăla. Ne-am pus la coadă la jetoane. După 10 minute ne-am dat seama că această coadă nu înaintează deloc și ne-am mutat la alta, care s-a dovedit a fi mai bună, deoarece după 20 de minute ni s-a dat un card (noutate!) pe care pusesem 70 de lei pentru băuturi.

De aici am plecat spre corturile cu băuturi. Aici am avut prima enigmă: vedeam corturile și o mare de oameni care păreau că stau la coadă. Cred că 1000 de oameni stăteau la  coadă pentru a ajunge la un cort cu băuturi. Am mai fost la concerte în Piața Constituției și știam cum se procedează, dar până acum nu văzusem o asemenea mulțime de oameni care să stea la coadă la băuturi.

În continuare eram buimăciți și nu ne dădeam seama de ce nu se înaintează. Am stat ce am stat acolo, dar am văzut că unii se duc pe un culoar în al cărui capăt era o zonă de lounge a celor de la Ursus cu frigidere în spate. Am ajuns acolo și am realizat că nu se dădeau băuturi acolo, erau doar niște băieți cu tricouri Ursus care se hlizeau. Din acest lounge am ajuns la altă coadă, undeva în primul rând. Aici am stat cam 45 de minute până când am reușit să iau câteva băuturi. Am făcut o treabă rușinoasă băgându-mă în față, dar chiar mă simțeam ca la un război cu nesimțiți și neprofesioniștii de la corturile Ursus. Vă dați seama că dacă eram un tip corect și stăteam la coadă se termina concertul și eu tot mai eram la coadă. Dă-o în mama ei de treaba, băi organizatorilor. Am citit apoi că s-ar fi blocat cititoarele de carduri și în acest fel s-au format cozile alea enorme, dar am auzit de la cei care au venit la concert la ora 18.00 că tot la fel erau cozile. De ce nu s-a optat pentru sistemul clasic cu jetoane? O băutură, 1-2 jetoane. Ar fi mers totul mult mai rapid. Ca să fie treaba proastă până la sfârșit, cartoanele pentru transportul paharelor se epuizaseră înainte de ora 20, deci o persoană nu putea transporta mai mult de 3-4 pahare. La un moment dat, au realizat și oamenii de la punctele de vânzare că e mai simplu să dea băuturile la PET, dar deja era cam târziu pentru nervii întinși ai oamenilor, pe fundal de deshidratare, lipsa aerului și îmbulzeală. Să nu mai zic că băieții ăia de la Ursus erau atât de bătuți în cap încât puneam bere în phare doar când comanda cineva bere, la fel și Aperol-urile.

De aici a urmat un nou chin. În zona Normal Circle, unde plătisem bilet, nu puteai arunca un ac. Fetele cu care eram, fiind mai scunde, nu puteau respira, deci în nici un caz nu am putut avansa într-o zonă centrală.  Concluzia: s-au dat multe bilete gratuite în zona Normal Circle sau s-au vândut bilete peste capacitatea Pieței Constituției. Personal, aș băga mâna în foc că o parte din persoanele aflate în jurul meu au primit bilete moca, altfel nu îmi explic de ce ar fi cântat pe Bohemian Rapsody a lui Queen ”Aleluia” în loc de ”Galileo” și li se părea foarte tare.concert-robbie-williams

Despre Robbie Williams și bandul lui, numai de bine. Super profi, au cântat ireproșabil. La piesa ”Feel” am avut senzația că instalația de sonorizare nu face față cum trebuie, în rest sunetul a fost ireproșabil. Acum o lună, la Andre Rieu, sonorizarea a fost praf. Diferența a fost de la cer la pământ.

Concertul Robbie Williams înregistrat, în două părți:

Dacă vă uitați la filmări veți vedea că la Normal Circle nu mai poți arunca un ac, iar la Diamond și Golden era destul de lejereanu.

În schimb, după mesajele din tipul concertului și după tweet-ul următor se pre că lui Robbie Williams i-a plăcut la București.

Later edit: Ursus isi cere scuze

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.