Campanie impotriva spitalelor horror

Image and video hosting by TinyPic

Campania impotriva spitalelor horror este initiata de Reporter Virtual si sustinuta si de mine in speranta ca lucrurile se vor schimba in spitalele din Romania.

Mesajul campaniei este simplu: NU MAI VREM in spitalele romanesti: incompetenta, mizerie, birocratie, pacienti morti cu zile, lipsa de respect si nici sa dam spaga. Spuneti STOP spitalelor horror din Romania.

Eu ma aflu printre persoanele norocoase, am fost internat numai cand eram mic si situatia din spitale nu era atat de groaznica, dar am fost de curand intr-un spital din Tulcea, de fapt singurul spital din oras si m-am ingrozit. La parter si la etajul 1 era ca pe santier, se daramau peretii, daca stateai 5 minute prin preajma riscai sa iesi plin de praf, lifturile nu mergeau, iar cel mai bun doctor ginecolog al spitalului cerea pentru un avort 300 de euro(spaga).
Imi povestea o prietena ca atunci cand s-a dus la un simplu consult ginecologic, pentru ca era insarcinata, a trebuit sa treaca printr-o sala in care se faceau avorturi.

De curand un prieten a fost internat la Spitalul Militar si imi spunea ca un coleg de camera de-al lui i-a dat brancardierului 50 de roni pentru ca l-a transportat din sala de operatii pana in pat…

Intru-cat si eu sprijin aceasta campanie, puteti sa scrieti povestile voastre traite in spitalele noastre.

Comentarii (3)

  1. puisorul cufurit

    19 octombrie 2007
  2. any_bella

    21 octombrie 2007
  3. g

    22 octombrie 2007

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.