Campionatul Mondial de fotbal din Romania/Povestea taragotului

In anul 2500, după ce toate tarile europene organizaseră Campionatul Mondial de fotbal de cel putin doua ori, dupa ce nepotii lui Boc si ai lui Basescu reusisera sa termine 4-5 autostrazi care faceau legatura intre orasele importante din Romania, si mai ales din mila nepotului lui Sepp Blatter, ajuns președinte FIFA conform traditiei din familie, Campionatul Mondial de fotbal era organizat in Romania.

Publicul roman a reusit sa impresioneze intreg mapamondul cu sunetul suav al taragotului în care toată lumea sufla cu entuziasm. Acest instrument nu lipsea pe niciunul dintre cele doua stadioane nominalizate pentru a organiza Campionatul Mondial, cel de la Cluj si de la Bucuresti, singurele care erau conform cerințelor FIFA de pe vremea lui Sir Sepp Blatter I .

Telespectatorii de pe întreg globul pamântesc erau atât de impresionați de sunetul taragotului încât urmăreau fiecare meci si în reluare, la volum maxim pentru a asculta încă o data acest instrument care le făcea viata frumoasa. Nepotul lui Dumitru Farcaș, cântăreț la taragot ajunsese cel mai vândut artist de pe întreg mapamondul.

Campionatul Mondial a fost un real succes. Nationala Romaniei, condusa de pe banca de Il Luce al VII-lea, ajutati si de sunetul taragotului au reusit sa castige Cupa Mondiala, impunandu-se in finala impotriva corpolentilor fotbalisti ai reprezentativei similare a Somaliei.

Vânzările de pe urma taragotului a ajutat foarte mult economia României, aceasta ajungând la nivelul celei a Statelor Unite. Taragotul fiind mai popular decat Ipad-urile, Ipone-urile, Ihouse-urile, Icar-urile campaniei Apple. Nepotii lui Steve Jobs au avut o tentativa nereusita de a scoate pe piata un Itaragot, de data asta populatia planetei nu s-a lasat pacalita, mergând în continuare pe mana mesterilor populari din Romania.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
Ultimele comentarii
  1. g
  2. rocker

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.