Am devenit fan Netflix

De când a venit sezonul rece și se întunecă mai devreme (deci nu mai am ce să fac prin curte) am mai mult timp de stat la tv și urmăresc mai multe filme pe Netflix.

Ca o paranteză, la noul meu tv Sony cu Android, îmi place că închid tv-ul pe Netflix și când îl deschid sunt tot pe Netflix.

Am cont la Netflix de când au intrat pe piața din România. Și cred că l-am anulat o dată pe perioada verii, pentru că vara nu mă uit la filme.

Am convins 3 amici să își facă cont, separat de al meu, și la rândul lor sunt și ei mulțumiți de Netflix.

Urmăresc mai multe filme seriale în paralel

Mă uit la mai multe seriale în paralel. De exemplu acum sunt la seria 6 din Mad Man, seria 2 din Designated Survivor. Împreună cu Raluca mă uit la Drumul spre Golgota, la Narcos etc.

Acum mi se pare aiurea să vezi 5 serii de la un serial, una după alta. Prima seria din Designated Survivor a fost bună, dar am zis să fac o pauză și să văd altceva, așa că am trecut la Al doilea război mondial în culori.

Mă uit la tv…

Dacă vorbesc cu mama și îi zic că ne uităm la tv ea poate crede că mă uit pe Digi 24, dar noi o ardem pe Netflix.

Când se spunea că Netflix va prealua din felia canalelor tv nu credeam că se va întâmpla acest lucru și la noi. În fine, nu sunt atât de naiv să cred că toți cei care au un smart tv se uită într-una pe Youtube, Netflix sau HBO Go, dar pe fondul ofertei slabe a canalelor prin cablu serviciile de streaming online prind avânt.

Abonament Netflix

Am abonament Ultra HD împreună cu 3 amici. Dar cred că o să elimin un amic, pentru că Raluca vrea să se uite la unele seriale și fără mine. Și este cam aiurea să stau să derulez sau să revin în urmă cu 3 episoade. Plus că de multe ori uit unde am rămas.
Mă așteptam să fie mai multe filme Ultra HD, dar majoritatea sunt doar HD.

Așa că în viitor vreau să scriu cât mai mult despre filmele pe care le urmăresc pe Netflix.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
Tags:,

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.