Razboi Romtelecom – Pro Tv

Având în vedere că, până la acest moment, nu s-a ajuns la nicio concluzie, există o probabilitate ridicată ca, începând cu 3 ianuarie 2013, Romtelecom să fie nevoită să înceteze difuzarea celor 11 canale ale ProTV

Sunt șanse mari ca din 2013 platforma Dolce să nu mai difuzeze canalele PROTV SA (MTV, Acasă TV, Acasă Gold, Sport.ro, Pro Cinema). Romtelecom se plânge că PROTV le-a cerut pentru difuzarea programelor o suma de 3 ori mai mare decât se plătea până acum.

În afară de Pro Tv celelalte canale sunt niște bășini răsuflate, iar Pro Tv joacă o carte destul de periculoasă pentru că abonații Romtelecom pot uita repede de meciurile de Wrestling de pe Sport.ro sau de clipurile cu Alex Velea de pe MTV. Din războiul RDS-DISCOVERY am putut observa că toți marii fani Discovery au uitat repede de emisiunile lor preferate și nu au migrat către alți operatori de cablu și nu ne putem plânge de IQ-ul telespectatorilor Discovery.

Printr-o campanie de PR agresivă una dintre cele două companii va avea de câștigat. La fel cum s-a întâmplat cu RDS-ul care a ieșit câștigătoare din lupta cu Discovery. Nu văd cum ar putea Romtelecom să înlocuiască Pro Tv-ul. În schimb celorlalte programe li se poate găsi foarte ușor un înlocuitor, mai ales canalului Sport.ro care este mai degrabă post de radio.

Mă amuz cum Pro Tv face în continuare reclamă la Dolce :).

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.