Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/tykryt/public_html/dragosu.ro/wp-content/themes/simpleton/functions.php on line 73
Multe magazine închise, în centrul Bucureștiului

Multe magazine închise, în centrul Bucureștiului

În ultima perioadă s-a întâmplat să tot iau centrul Bucureștiului la picior. Am constatat că foarte multe magazine sunt închise și sunt zone care arată deplorabil.

De exemplu bulevardul Magheru, zona Ciclop, arată de-a dreptul groaznic. Dacă decupezi această clădire și te uiți la ea, ai impresia că este dintr-un oraș părăsit. Tot așa, pe bulevardul Bălcescu, de la Universitate spre Romană, multe magazine sunt închise, clădiri care arată ca și abandonate. Ce se așteaptă? Ca aceste clădiri să fie măturate la un cutremur.

Poate că unele dintre ele sunt foarte greu de consolidat, poate că unele trebuie să fie dărâmate, dar vreau să văd din partea Primăriei Capitalei o dorință de a face ceva cu aceste clădiri. Vreau să văd cum doamna primar este interesată de orașul ăsta. Poate că de la sediul primăriei până la casa din Voluntari nu trece prin centrul orașului, habar n-am! Dar trebuie să cunoască orașul. Și cel mai bine ca să cunoști un oraș este să îl iei la pas.

Două clădiri frumoase din București

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *