Profesor din Politehnică mușcat de un maidanez în propriul birou

Politehnica București are cel mai mare campus din RO, ceva de dimensiunile unui oraș de 30.000 de locuitori. Ca orice oraș din România, pe aici mișună foarte mulți câini maidanezi. Pe unii dintre ei i-am văzut și eu și arată de parcă stau pe lângă casa unui milionar iubitor de maidanezi, adică sunt mari cât vițeii. Ca și câine maidanez, prost să fi să nu-ți placă pe la Poli, verdeață este, liniște din plin, mâncare de la femeile de serivciu. Sunt deranjați doar de niște fraieri (studenți și profesori universitari) care își mai fac de lucru prin zonă, dar maidanezii nu se lasă și devin autoritari, punându-i pe fugă sau chiar îi mușcă pe respectivii fraieri.

Sper că introducerea a fost amuzantă, acum urmează ceva care ține de dramă.

Zilele trecute, un profesor de la Facultatea de Inginerie Mecanică a fost mușcat de un maidanez în propriul birou de la etajul 1 al facultății. Da, așa am zis și eu. Cum frate, e posibil așa ceva?

Am făcut și eu facultatea, ba chiar și masterul, am trecut cu teamă pe lângă maidanezii din Agronomie, dar să se ajungă la așa ceva, este lucru grav.

Prietena mea și alți colegi de-ai ei merg la facultate (Poli) cu spray-ul paralizant la îndemână pentru că de la începutul anului și până acum, trei colegi de-ai lor au fost mușcați de câini, iar alți cinci ”norocoși” au fost fugăriți.

Aș lua un mameluc din ăla de la nu știu ce ONG să-l duc în Politehnică în mijlocul maidanezilor să vedem pe unde scoate cămașa.

Comentarii (9)

 1. metatron

  7 mai 2011
 2. muie metatron!

  7 mai 2011
 3. metatron

  7 mai 2011
 4. metatron cel mai retardat om din lume

  10 mai 2011
 5. alfabet

  22 iulie 2011
 6. metatron

  23 iulie 2011
 7. Ana

  18 ianuarie 2013
 8. Eutanasiati Maidanezii

  15 iunie 2013
 9. Mari

  19 decembrie 2013

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.