Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/tykryt/public_html/dragosu.ro/wp-content/themes/simpleton/functions.php on line 73
1.000 de noi locuri de parcare la AFI Cotroceni

1.000 de noi locuri de parcare la AFI Cotroceni

De cum am intrat în parcarea subterană de la AFI Cotroceni am citit pe un panou mare că vor apărea încă 1000 de noi locuri de parcare.

Sincer este mare nevoie deoarece ieri am căutat 30 de minute un loc de parcare și tot nu am găsit, ci am lăsat-o undeva unde se termină locurile de parcare. La cumpărături am petrecut 25 de minute. Și magazinul era ticsit de oameni aflați ba la cumpărături, ba la plimbare. Număr pe degetele de la o singură mână de câte ori mă duc la mall într-un an, dar de fiecare dată când merg la AFI mă deranjează tarabele de la etaj, unde se vând diverse nimicuri.

Peek&Cloppenburg în AFI Cotroceni

Se pare că din toamnă în AFI se deschide și un magazin Peek&Cloppenburg pe o suprafață de 5200 mp (sursa). Conform sursei în luna mai va fi dată în folosință noua parcare și astfel, AFI Cotroceni va avea 3000 de locuri de parcare.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *