Debenhams se redeschide în București Mall (Vitan)

Pe 26 martie 2015 se deschide un magazin Debenhams la Bucuresti Mall.

Debenhams deschide un magazin cu o suprafață de 2.800 mp în mall-ul din Vitan, după o investiție de peste 1 milion de euro.

Magazinul Debenhams din Vitan se va întinde pe trei etaje şi va include colecţii de modă, produse de înfrumuseţare şi gama de decoraţiuni pentru casă.

Debenhams Vitan va cuprinde și galeria Designers at Debenhams cu colecții exclusive semnate de creatori celebri. În galeria designerilor se regăsesc colecții ale creatorilor de modă consacrați și ale designerilor în plină ascensiune.

Istoria Debenhams în România

Până în 2013 Debenhams a avut pe piața din România 6 magazine. Primul magazin a fost deschis în 2007 tot în București Mall. Cele 6 magazine funcționau în regim de franciză, dar au fost închise treptat. Presa de atunci anunța că francizorul local ”a eşuat” în contextul condiţiilor „foarte dificile” de pe piaţă.

debenhams-bucuresti-mall-romania

După doi ani de pauză, iată că se redeschide un nou magazin Debenhams în România, operat în franciză de grupul bulgar MRPI.

Magazinul Debenhams din București Mall va cuprinde și o zonă de 270 mp în care se vor comercializa aproape 100 de branduri de parfumerie, make-up și îngrijirea pielii.

Despre Debenhams. Debenhams este un brand internațional de top, care promovează colecțiile designerilor britanici prin intermediul celor 243 magazine deschise în 28 țări. Debenhams susține designul britanic prin colecțiile creatorilor din galeria Designers at Debenhams. Galeria Designerilor include, în România, nume faimoase precum Ben de Lisi, Jasper Conran, Jeff Banks, John Rocha, Julien Macdonald, Henry Holland, Matthew Williamson și Patrick Grant.

Surse: Ziarul financiar, București Mall

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.