Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/tykryt/public_html/dragosu.ro/wp-content/themes/simpleton/functions.php on line 73
De luni începe haosul în traficul din București

De luni începe haosul în traficul din București

Luni, 12 septembrie, urmează să înceapă haosul în traficul din Bucureşti. Încă un an de haos, claxoane, înjurături… .

Aţi observat că şoferii nu se consideră parte din trafic? Nu consideră că haosul este provocat de ei? De vină sunt ceilalți șoferi pentru că și-au permis să iasă din casă la aceiași oră ca ei, de vină sunt șoferii care merg în aceiași direcție ca ei. Șoferii bucureșteni sunt deranjați când cineva parchează aiurea sau lasă mașina pe avarii, dar dacă ei opresc aiurea, încurcând traficul, se scuză spunând că nu au unde să parcheze sau că staționează 5 minute (cine îi crede?!). Șoferii nu-și observă bârna din ochi. Și nu se va schimba ceva până când nu va fi mai mult respect în trafic. Se vor construi zeci de poduri și traficul va fi la fel de anapoda.

De ce se circulă foarte prost în perioada anului școlar? Părinții nu își dau copii la școala din cartier, ci își fac mutații și își dau odraslele la școala cea mai bună (!?) din celalalt cartier sau chiar din centrul orașului.

Desigur că autoritățile poartă o parte din vină, dar circul din trafic este făcut de șoferi care sunt indisciplinați și nu au pic de respect față de ceilalți companioni din trafic!

De câţiva ani eu merg cu bicicleta la serviciu şi nu mă mai consider şofer, eu sunt biciclist. Din şa se vede altfel traficul, de multe ori priveşti toate scenele cu o oarecare teamă, pentru că în trafic bicicliştii sunt cei mai fragili, aspect pe care majoritatea șoferilor nu îl înțeleg. trafic

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *