Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/tykryt/public_html/dragosu.ro/wp-content/themes/simpleton/functions.php on line 73
Harta nouă cu rețeaua de metrou a Bucureștiului

Harta nouă cu rețeaua de metrou a Bucureștiului

Chiar dacă de 7 ani nu reușesc să finalizeze lucrările la Magistrala 5 de metrou, Drumul Taberei-Eroilor (7 km), Metrorex a editat o nouă hartă cu viitoarele magistrale ale metroului din București.

Nu scrie nicăieri ce orizont de timp ar avea lucrările pentru viitoarele linii de metrou. Acum nici să nu îl credem pe cretinoidul ce este ministru la Transporturi, că peste doi ani va fi gata linia de metrou spre aeroport.

Ce e bine și ce e rău

Este de lăudat ideea cu viitoarele extensii ale metroului. Ar fi ideal dacă cei de la Metrorex s-ar concentra și pe acest aspect în viitorul apropiat.

Nu înțeleg de ce administratorii metroului nu se gândesc și la o centura a metroului, deoarece este deja haos la Unirii și Victoriei. În plus, este aberant ca din Militari, stația Preciziei, să o iei prin centru ca să ajungi în Pipera.

Later edit: Observ că au pus cu linie întreruptă secțiunea Parc Bazilescu-Străulești. Această secțiune a fost dată în folosință în primăvara lui 2017. 

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *