Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/tykryt/public_html/dragosu.ro/wp-content/themes/simpleton/functions.php on line 73
Naționalist (?) nesimțit

Naționalist (?) nesimțit

20150502_102321Eram în zona de suveniruri la Cheile Bicazului, unde vânzătorii sunt ba maghiari, ba români, și ne uitam la niște chestii pentru casă. La un moment dat coboară dintr-o mașină un grup de 3, doi băieți și o fată, la care masculul alfa le zice celorlalți: ”ia uitați-vă, să vedeți ce le fac ăstora!” și se ia de vânzătoare: ”de ce aveți numele produselor scrise în maghiară? Nu știți că trăiți în România?”. La care vânzătoarea îi răspunde foarte civilizat: ”Uitați, primul nume este scris în română și apoi în maghiară. Avem clienți maghiari și din acest motiv afișăm numele în această limbă.” Nu a mai zis nesimțitul nimic.

Dar așa rău m-a enervat tipul pentru că a fost redus la tăcere și nu a mai avut replică încât îmi venea să îi zic vreo două. Astfel de oameni nesimțiți, prin naționalismul lor nu ajută la nimic.
20150502_102327

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *