Fumatul în locurile publice

Voi nu v-ați plictisit sa plecați din baruri/restaurante cu hainele îmbâcsite de fum de țigară? Mie mi s-a cam luat, iar acum iarna nervii mei au atins cote alarmante.

Nu-mi pasa ca patronii barurilor vor avea de suferit dacă fumatul va fi interzis în locurile publice. Nu vreau sa fumez pasiv, nu vreau sa plec cu hainele îmbâcsite de fum de țigară.

Știu ca pentru fumători și pentru patronii localurilor acesta este un moft, dar pentru noi ceilalți, mai exact peste 70% dintre românii care nu fumează, acesta nu este un moft, ci ar fi ceva normal pentru plămânii noștri și pentru starea noastră de bine.

Am întâlnit fumători cărora nu li se pare normal să nu fie lăsați să fumeze în locurile publice, dar în același timp vor o schimbare în România și în plus considera tara noastră ca fiind de căcat. Apropo, știați ca în Bulgaria fumatul este interzis în locurilerile publice de câțiva ani?

Am înțeles că Ministerul Sănătății ar lucra la o lege prin care să fie interzis  fumatul în locurile publice, dar eu aș vrea sa văd fapte.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.