Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/tykryt/public_html/dragosu.ro/wp-content/themes/simpleton/functions.php on line 73
Therme Bucuresti

Therme Bucuresti

Unul dintre lucrurile care îmi plac foarte mult în Germania sunt Băile termale. De fiecare dată când am ajuns prin jermănica am dat o fugă și la ștrandurile ăstea închise. Distracție garantată!

Știrea sfâșitului de an pe subiectul acesta este deschiderea în nordul Bucureștiului, la Balotești, a celui mai mare parc de ape termale din Europa, Therme București.

Centrul termal de la Balotești are o capacitate de 4000 de persoane. Sunt șanse mari ca bucureștenii să migreze de la Mall la Therme.  Centrul termal este împărțit în trei zone Elysium, The Palm, Galaxy.

Elysium – 6 saune tematice și o piscină panoramică cu seleniu și zinc în care se află un pool-bar, 9 gradene etajate cu sezlonguri, 3 cabinete de masaj și restaurant Colonial.
12274522_189541434725679_3707019557968646105_n

The Palm este zona în care se găsesc 500 de palmieri, din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, care înconjoară piscina principală. Aerul are temperatura unei zile de vară, iar apa are o temperatură de 33 de grade. Aici se află  cele 3 piscine cu aromaterapie.

În zona Galaxy se află locurile de joacă. Spațiul de petrecere a timpului liber în familie a fost conceput astfel încât să bucure și să fascineze. Piscine speciale, tobogane spectaculoase de zeci de metri, spații de relaxare și snack bar, cea mai mare piscină cu valuri.

Program Therme București

Therme București se deschide pe 14 ianuarie și va avea următorul program:

  • de luni până joi  de la 9.30 – 23.30
  • de vineri până duminică de la 8.00 – 01.00

Tarife Therme București

Tarifele pornesc de la 35 de lei/persoană/3,5 h. Intrarea pentru copiii de până la 3 ani este gratuită. Intrarea pentru familiile de 1 adult și 1 copil este de 54 lei/3,5 h. Studenții și seniorii beneficiază de reduceri.

Site-ul oficial este therme.ro.

Ideea mi se pare super tare. Sper să prindă și să vină oameni faini. Ar fi super ca intrarea să fie ca în Germania etc., mai precis înainte de a se ajunge la piscine să se treacă pe la duș.

Voi reveni cu impresii. Sper să ajung acolo în primele zile de la deschidere.

Poze via Facebook:therme_bucuresti3

therme_bucuresti1 therme_bucuresti therme_bucuresti2

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *