Vodafone ofera acces nelimitat la HBO GO si noi beneficii avantajoase in roaming

Vodafone Romania ofera acum abonatilor sai acces nelimitat la o colectie de filme, seriale si documentare prin HBO GO, pentru o perioada de pana la 24 de luni, noi beneficii in roaming si experienta utilizarii internetului nelimitat in reteaua performanta Supernet™ 4G si in roaming.

• Serviciul HBO GO este de-acum inclus in abonamentele RED si SMART pentru o perioada de pana la 24 de luni
• Internet nelimitat si in roaming pentru abonatii RED si SMART
• Acces gratuit la muzica prin aplicatia Zonga powered by Vodafone pentru abonamentele cu smartphone si tableta
• Beneficii extinse in roaming – de la unitati incluse in abonament pana la optiunea “Roaming pe zi” disponibila in 46 de tari

HBO GO, serviciul video online lansat de HBO, ofera acces nelimitat la peste 2000 de ore de filme, seriale, documentare si programe speciale. Clientii care incheie sau reinnoiesc unul dintre abonamentele RED vor beneficia de  HBO GO timp de 24 de luni, fara cost suplimentar, in timp ce abonatii SMART vor beneficia de HBO GO, timp de 2 luni. Contul utilizatorilor de HBO GO poate fi inregistrat pe cel mult 4 dispozitive : pe smartphone, tableta, laptop/PC si anumite modele de Smart TV. Accesul in cont se poate face, simultan, de pe 2 dispozitive diferite.

In plus, abonatii vor avea acum mai multe beneficii incluse pentru serviciile de roaming. Utilizatorii care opteaza pentru planurile tarifare RED 25, RED 49, RED 65 sau pentru noul abonament RED 79 vor avea lunar pana la 1000 unitati (minute primite si efectuate / SMS)  si pana la 1 GB trafic de date incluse in abonament. Ca noutate, clientii care vor depasi unitatile incluse vor beneficia acum de un tarif unic de depasire de 0.05 euro pe minut/ SMS/ MB (TVA inclus). Utilizatorii SMART isi pot activa serviciul «Roaming pe zi», la un cost de 2,99 euro/ zi (TVA inclus) si au acces, astfel, la beneficiile  incluse in abonament, mai precis la convorbirile, mesajele text si traficul de date din planul tarifar. Optiunea “Roaming pe zi” este disponibila pentru clientii Vodafone Romania in 46 de tari. Mai multe informatii sunt disponibile la www.vodafone.ro/roaming.

Mai mult, abonatii dispun, promotional, de un bonus care ofera internet nelimitat, gratuit. Utilizatorii se vor putea bucura de experienta internetului nelimitat si in afara tarii, in vacanta, atunci cand se afla roaming, in limita a 10 zile/ luna. Bonusul Internet nelimitat este valabil 2 luni pentru utilizatorii care semneaza sau prelungesc un abonament SMART, respectiv 3 luni pentru cei care opteaza pentru unul dintre abonamentele RED peste 19 euro sau pentru abonamentele de internet mobil peste 12 euro. Pentru clientii SMART, bonusul de internet nelimitat este valabil si in roaming impreuna cu optiunea « Roaming pe zi » Mai multe detalii despre activarea bonusului si destinatiile eligibile sunt disponibile la https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/index.htm si la www.vodafone.ro/roaming.

In continuare, abonamentele cu smartphone sau tableta din portofoliul Vodafone Romania ofera acces gratuit, pe toata perioada contractuala, la cea mai mare colectie de muzica prin aplicatia Zonga powered by Vodafone. Zonga este primul serviciu romanesc care ofera un extins continut muzica, ce include peste 27 de milioane de melodii si albumele a peste doua milioane de artisti romani si straini.

Oferta promotionala include si smartphone-uri la preturi avantajoase, in cadrul programului «Un smartphone 4G pentru fiecare roman». Programul este dezvoltat de Vodafone pentru a promova smartphone-urile compatibile 4G din portofoliu, de la cele mai accesibile pana la cele mai performante. In noua promotie, Samsung Galaxy Core Prime, unul dintre cele mai bine vandute smartphone-uri 4G, este disponibil exclusiv la Vodafone la pretul de 1 Euro, cu abonamentul RED 19. Utilizatorii pot opta si pentru Samsung Galaxy A5, impreuna cu abonamentul RED 25, la pretul de 0 Euro, la portare, pentru Microsoft Lumia 640, impreuna cu abonamentul RED19, la pretul de 1 Euro sau pentru Vodafone Smart First 6, impreuna cu abonamentul Smart 10, la pretul de 1 Euro sau Samsung Galaxy Trend Lite 2, cu abonamentul Smart 13, la pretul de 1 Euro.

Oferta promotionala pentru abonati beneficiaza de o ampla campanie de comunicare al carei protagonist este Ghita Ciobanul. Campania se inscrie in platforma “Romanii au initiativa”, prin care Vodafone arata cum vietile oamenilor obisnuiti se pot schimba in bine folosind tehnologia mobila. In campania actuala, sub sloganul “Sparge granitele TV”,

Un comentariu

  1. comanda ion aurel

    28 iunie 2015

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.