Cosmote anunță Wallet Buzz, o aplicație pentru cumpărături

Cosmote România a încheiat un parteneriat cu Wallet Buzz și anunță Wallet Buzz powered by COSMOTE, o aplicație mobilă de marketing care aduce ofertele comercianților direct pe smartphone.wallet-buzz

Wallet Buzz powered by COSMOTE este o nouă metodă prin care clienții persoane fizice, cu abonament sau cartelă preplătită, pot găsi promoții avantajoase în cadrul unei game largi de oferte organizate în șapte categorii diferite: Restaurants & Bars, Health & Beauty, Fashion, Electronics & Retail, Auto, Travel & Leisure, Financial & Business. Utilizatorii aplicației au posibilitatea de a vedea ofertele comercianților oriunde, în orice moment, iar voucherele gratuite sunt generate direct de aplicație pe smartphone-ul clienților.

Mai mult, prin intermediul funcției de geo-locație, clienții vor primi notificări cu privire la ofertele disponibile în apropierea locului în care se află. Aplicația permite clienților să seteze categoriile de interes astfel încât să vizualizeze ofertele conform ariei lor de interes. Aplicația este disponibilă gratuit pentru clienții persoane fizice, cu abonament sau cartelă preplătită, și poate fi utilizată și de persoanele care nu utilizează rețeaua COSMOTE.

Wallet Buzz poate fi descărcată gratuit, din AppStore, Play Store și, în curând, din Windows Store și Blackberry App World.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.