Restaurantul Bocca Lupo din zona Eroilor

Bocca_Lupo-interioareWeekend-ul trecut am ajuns la restaurantul Bocca Lupo, de pe strada Dr. Lister din Cotroceni, dar localul este practic situat vis-a-vis de Operă.

Rezervări online/telefonice 

În primă fază, am încercat să fac o rezervare online. Am primit imediat un email generat automat în care mi s-a spus că cererea mea de rezervare a fost înregistrată şi că în cel mai scurt timp posibil voi fi contactat telefonic de către cineva de la restaurant pentru a confirma rezervarea. După vreo 6 ore în care nu am primit niciun semn, am sunat eu la restaurant. Persoana cu care am vorbit, mi-a spus că nu au primit nicio cerere online. Mda, deci marmota înveleşte ciocolata în staniol şi pe la Bocca Lupo.

Am făcut rezervare pentru sâmbătă, ora prânzului, la nefumători. Ştiam că nefumătorilor le este dedicat subsolul clădirii, dar nu este un lucru derajant, având în vedere că spaţiul este amenajat frumos şi nu stai la înmuiat în fum de ţigară. La parter, adică zona pentru fumători, erau ocupate cam jumătate din mese, la subsol am fost singuri până pe final, când s-au mai ocupat alte două mese.

2015-02-21 14.12.01

Pizza la Bocca Lupo

Toată lumea de la masa noastră a comandat pizza. Eu am optat pentru pizza prosciutto crudo e rucola, care a fost mare, gustoasă. Cu siguranţă nu se face economie la ingrediente, acestea fiind de bună calitate şi din puse din belşug pe pizza. O pizza nu este foarte mare, nu cred că merge împărţită la doi oameni cu apetit normal, dar cu siguranţă ajunge pentru a-ţi astâmpăra foamea. Am gustat puţin şi de la comeseni şi pot confirma ca nu doar pizza aleasă de mine este gustoasă.

Din păcate, nu vă pot spune nimic despre deserturi deoarece nu am încercat. Ar fi fost loc în stomac, dar nu i-a venit nimănui să scoată minim 16 lei din buzunar pentru o prăjitură. Da, Bocca Lupo este un local scump, cu preţuri peste medie. Ca să vă faceţi o idee, nota de plată a fost de 200 lei pentru 4 pizza, ceva sucuri şi ape.

Cum este personalul?

Domnul care ne-a servit a fost foarte profi. Cu toate că eram singurii clienţi de la nefumători, cobora periodic pentru a se asigura că totul este în regulă. A fost extrem de săritor, aducând sărbătoritei vază cu apă pentru flori şi la final punând la pachet o pizza neterminată.2015-02-21 15.59.49

Ce mi-ar fi plăcut să fie altfel? Meniurile, care sunt foarte mari şi greu de manevrat. Nu ar strica să creeze un spaţiu pentru nefumători la parter, cu lumină naturală. La baie am simţit miros de mucegai, dar nu ştiu ce se poate face în această privinţă, fiind vorba de o clădire relativ veche, situată într-o zonă recunoscută pentru umiditatea ridicată.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.